Kiropraktista hoitoa Porin seudulla – tehokasta selkäkivun hoitoa

Yleisimpiä syitä hakeutua kiropraktikon hoitoon ovat erilaiset selkäkivut. Kiropraktikko hoitaa pitkälti selkärangan alueen kiputiloja, kuten alaselkäkipua, niska-hartiaseudun kipuja tai lantion alueen kiputiloja. Kiropraktikko Matti Kuuri-Riutta hoitaa asiakkaita Porin keskustassa.

Yhteystiedot

Ensimmäinen kerta kiropraktikolla voi joskus jännittää, ja usein kysytäänkin, onko kiropraktinen hoito turvallista. Jännitys on kuitenkin turhaa, sillä kiropraktinen hoito on tutkimusten mukaan paitsi turvallinen myös tuloksekas hoitomuoto. Hoito sopii kaiken ikäisille vauvoista ikäihmisiin, mutta Kuuri-Riutta ei hoida aivan vauvoja, vaan noin 5-vuotiaista ylöspäin. Hoitomenetelmät sovitetaan aina asiakaskohtaisesti potilaalle sopivaksi.

Ota yhteyttä ja hyvästele selkäkivut

Arvostettu kiropraktinen koulutus ja vuosien kokemus

Doctor of Chiropractic Matti Kuuri-Riutta on saanut koulutuksensa Englannin huippuyliopistossa. Anglo-European College of Chiropractic (AECC) on Euroopan vanhin kiropraktiikan yliopisto. AECC on maailmanlaajuisesti erittäin arvostettu niin tutkimuksensa kuin myös hoitonsa laadun osalta. Monet Suomen parhaimmista kiropraktikoista ovat saaneet koulutuksensa juuri AECC:ssa. Doctor of Chiropractic Matti Kuuri-Riutta on myös Suomen Kiropraktikkoliiton jäsen.

”Vuosien varrella olen suorittanut hyvin erityyppisiä hoitoja hyvin erityyppisille asiakkaille. Tarjoamani kiropraktiset hoidot ovat lievittäneet kipua sekä parantaneet hyvinvointia ja terveydentilaa tapauksessa kuin tapauksessa.”

Kiropraktikko selvittää kivun syyn

Selkäkipua on olemassa kahdenlaista. On kipua, jonka syy on tiedossa, esimerkiksi vanha selkävamma, ja sitten on selittämätöntä kipua. Kiropraktisessa hoidossa pyritään ennen kaikkea selvittämään kivun syy, pelkän kivunhoidon sijaan.

Kun kivun syy on tuntematon ja se aiheuttaa toimintarajoitteita, puhutaan toiminnallisesta ongelmasta. Usein ensihoitona käytetään kipulääkitystä, ja se onkin monesti paikallaan kipujen rajoittaessa normaalia elämää. Lääkinnällinen hoito ei kuitenkaan ratkaise selkäkivun syytä, ja siten kivun kierrettä on vaikea katkaista.

Apua vaivaan tehokkaasti ja turvallisesti

Kiropraktikko on hermoston sekä tuki- ja liikuntaelimistön vankka asiantuntija. Kiropraktiikka pyrkii palauttamaan selkärangan nikamien toiminnan normaaliksi, esimerkiksi vapauttamalla kehosta lukkiutumia. Hoidon avulla voidaan korjata ryhtiongelmia ja helpottaa erilaisia selän alueen kiputiloja. Hoitomenetelmiin kuuluu erilaisia manuaalisia käsittelyjä, kuten manipulaatio-, mobilisaatio- ja pehmytkudoskäsittelyt.

Selkäkipujen hoidon lisäksi kiropraktiikasta voi olla apua päänsärkyyn, huimaukseen, migreeniin tai paineen tunteeseen selän tai lantion alueella. Hoitoa saa myös raajojen erilaisiin toiminnallisiin ongelmiin, kuten olkapääkipuun, rannekanavan oireyhtymään, tenniskyynärpäähän tai raajojen puutumiseen.

Kiropraktikko Matti Kuuri-Riutta D.C. sijaitsee Porin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Mikäli sinulla jäi kysyttävää palveluista, vastaan mielelläni – ota siis rohkeasti yhteyttä!

Varaa aika puhelimitse